Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az egyik baloldali propagandalap újságírójának a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora

Hadházy Ákos
Budapest, 2016. december 13. Hadházy Ákos, az LMP képviselője az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. december 13-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A HírTV kiderítette, hogy a baloldali propagandalap, a 24 egyik újságírójának, Kovács-Angel Mariannának a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora.
Vágólapra másolva!

Újabb furcsa összefonódást talált a Hír TV Hadházy Ákos alapítványa körül. Kiderült, hogy a 24 egyik újságírójának, Kovács-Angel Mariannának a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora. Kovács Áron Attila vállalkozása pedig abban az épületben van, ahova az alapítvány postán várja a nemzeti konzultációs íveket.

Újabb furcsaság derült ki Hadházy Ákos alapítványa körül Forrás: MTI/Kovács Tamás

Hadházy Ákos csütörtökön elismerte, hogy ismeri az újságírót, de azt tagadta, hogy a konzultációs ívek gyűjtéséhez Kovács-Angel Mariannának bármi köze lenne. Arról azonban hallgatott, hogy az újságíró férjének nagyon is van, hiszen ő Hadházy Alapítványának vezetője.

Korábban a 24 tulajdonosa a Hír TV-ben jelentette ki, hogy ő egy független médiát vásárolt - amire büszke. Varga Zoltán a Central Médiacsoport Zrt. tulajdonosa, Magyarország 50 leggazdagabb emberének egyike. Vagyona a Forbes magazin szerint 2017-ben csaknem 45 milliárd forint volt. Idén is kivettek osztalékot a cégből, a koronavírus miatt az újságírók fizetését viszont csökkentették.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről