Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Műkörmös fiatal nő fenyegetett veréssel egy bolti eladót

lopás, műkörmös tolvaj, Dombóvár
Vágólapra másolva!
Egy 20 éves nő számtalanszor lopott dombóvári üzletekből az elmúlt hónapokban. Üzletszerűen elkövetett lopás gyanúja miatt indult ellene eljárás az egyik helyi üzlet biztonsági őrének feljelentése alapján a Dombóvári Rendőrkapitányságon. 
Vágólapra másolva!

Az őr azt mondta a rendőröknek, hogy lopás közben tetten ért egy fiatalt a boltban, ahol dolgozik, de nem tudta megállítani, a tolvaj elmenekült. A nyomozás során kiderült, hogy egy olyan 20 éves, helyi nőt kell keresniük a nymozóknak, akinek nem az első ilyen ügye.

Az elmúlt hónapokban több helyi üzletből is számtalanszor lopott különböző tárgyakat, ruhákat, tusfürdőket, egyéb értékeket és majdnem mindig többet vitt el ezekből a termékekből fizetés nélkül.

Július elején az egyik helyi drogériában a bolt alkalmazottai már figyelték a nőt, aki néhány nappal korábban onnan is lopott. Amikor a nő észrevette, hogy nézik,

odalépett az egyik eladóhoz, és azzal fenyegette meg, hogy megveri.

Forrás: Police.hu

A dombóvári nyomozók a 20 éves

nőt zaklatás és többrendbeli lopás megalapozott gyanúja miatt

hallgatták ki gyanúsítottként. A tolvaj részben beismerő vallomást tett. Július 14-én őrizetbe vették a nyomozók és kérték az ügyészektől, hogy kezdeményezzék a letartóztatását a bírónál.



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről