Kiderült, hogy mi áll a budapesti emberrablás hátterében

emberrablás, Budapest, golfütő, 7-es vasütő
golfütőt is találtak az emberrablóknál, ezzel könnyen agyon lehet verni egy embert
Vágólapra másolva!
Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói a budapesti férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték, arcát is szilánkosra verték. Szerdán jelentették be a rendőrök, hogy elfogták az emberrablókat. Az áldozatnak tegnap megműtötték a lábát, de enni még nem tud, mivel gyakorlatilag nincs arca a Bors szerint. 
Vágólapra másolva!

H. Dominik, az áldozat, ült már börtönben. Az egyik emberrabló a cellatársa volt, akivel egy ideig barátoknak vallották magukat, aztán megromlott a viszony. Végül egy Ford Mustangon nagyon összevesztek. B. György kitalálta, hogy H. Dominik adjon neki 5 millió forintot. Aztán vérszemet kapott és már 20 milliót követelt engesztelésképpen. Az áldozat közölte, hogy ez nagyon sok pénz, nem tud ennyit adni, ezután mentek el érte és vitték a műhelybe, ahol foglyul ejtették és megkínozták.

Brutálisan elverték

Ahogy írtuk, a budapesti rendőrök július 8-án egy lopott autó miatt kerestek fel egy 44 éves férfit a zuglói otthonában. Amikor megérkeztek, látták, hogy megsérült, többen segítettek neki, hogy kijusson a házból.

Mentőt hívtak a férfihez, aki azt mondta, motorbalesete volt, de a sérülései támadás nyomainak látszódtak.

A XIV. kerületi rendőrök testi sértés miatt indítottak nyomozást az ügyben. A vizsgálatok során kiderült, hogy a férfit néhány nappal korábban elrabolták.

Golfütőt is találtak az emberrablóknál, ezzel könnyen agyon lehet verni egy embert Forrás: Police.hu

Az áldozat már a kórházban beszélt a rendőröknek arról, hogy július 6-án délelőtt rátámadtak a garázsánál. Többen megverték, majd egy autó hátsó ülésére tuszkolták és egy műhelybe vitték. Ott először egy székhez akarták láncolni, de aztán, hogy ne tudjon elmenekülni,

eltörték a lábát. Majd baseballütővel és vascsővel is többször megütötték.

Eltört a kulcscsontja, az arccsontja és testén számos zúzódás is keletkezett.

A férfire négyen támadtak rá. Foglyul ejtették és

azzal fenyegették, ha nem szerez 20 millió forintot, elássák és a családján is bosszút állnak.

Az áldozat közölte velük, hogy nincs nála pénz, és mivel a garázsban maradt a telefonja, ezért nem is tud telefonálni, hogy küldjenek neki. Az emberrablók megkeresték a férfi barátnőjét és rávették, hogy adja át a telefonját egy találkozón. A készülékkel a 46 éves, budapesti B. György visszament a műhelybe. Aztán arra kényszerítették, hogy kérjen kölcsön ismerőseitől.

Mivel ez nem sikerült, az emberrablók július 7-én a Gyömrői úti felüljárónál egy szervízúton szabadon engedték áldozatukat, de továbbra is követelték tőle a pénzt.

Szerdán jelentették be a rendőrök,hogy a támadókat elfogták.

Enni sem tud

H. Dominik az egyik egy főváros kórházban fekszik, a Bors szerint kibírhatatlan fájdalmak közepette, szinte magatehetetlenül. Rokonai egész nap bent vannak a férfival, aki enni is alig tud az arccérülései miatt. A törött lábát tegnap megműtötték.