Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Napelem gyulladt ki egy ajkai idősotthon tetején

Százhalombatta, 2019. október 18. Napelemek a Mol 6,71 megawatt teljesítményű napelemparkjában Százhalombattán, az olajfinomító területén 2019. október 18-án. A Mol Százhalombattán, Tiszaújvárosban és Füzesgyarmaton állított üzembe napelemparkot, összesen 18,4 megawatt teljesítménnyel. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Napelem gyulladt ki egy ajkai idősotthon tetején vasárnap délután, a tűz miatt negyvenöt embernek kellett elhagynia az épületet - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
Vágólapra másolva!

Friss: Eloltották a tüzet abban az ajkai idősotthonban, amelynek tetején vasárnap kora délután egy napelem gyulladt ki - közölte a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Csondor Henrietta korábban elmondta: Ajkán a Frankel Leó utcában egy egyszintes idősotthon tetején volt tűz.

Az ajkai és veszprémi hivatásos tűzoltók porral oltóval kezdték oltani a lángokat, majd a tetőteret megbontva két vízsugárral fékezték meg a mintegy húsz négyzetméteren égő tüzet.

A tűz miatt az idősotthont kiürítették, negyven lakónak és öt dolgozónak kellett elhagynia az épületet - tette hozzá a szóvivő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről