Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Egy férfi nem tudta elviselni, hogy a barátnője szakított vele, ezért hazáig követte, aztán a lépcsőházban rátámadt és egy törött sörösüveggel nyakon szúrta. A nő túlélte a támadást. A férfit elítélte a bíróság. Az ítélet még nem jogerős.
Vágólapra másolva!

A nő és a férfi korábban egy párt alkottak, de a nő szakítani akart, amit a párja nem tudott elfogadni. Ezért tavaly szeptemberben, az egyik este a buszmegállóban megvárta a hazaérkező nőt, majd követte.

A lépcsőházban rátámadt, és egy magával vitt törött sörösüveggel megszúrta a nyakán.

Forrás: Police.hu

A nőnek sikerült megvédenie magát, valahogy kivédte a többi szúrást, a férfi elmenekült. A nőnek 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek, de a szakértő szerint volt párja akár meg is gyilkolhatta volna.

Az ügyészség emberölési kísérlet miatt emelt vádat a támadó ellen.

A férfi már az előkészítő ülésen beismerő vallomást tett, és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, emellett bocsánatot kért a nőtől, amit az elfogadott.

A bíróság az ügyészség javaslatával megegyezően 3 év börtönbüntetésre ítélte a férfit, valamint 3 évre eltiltotta a közügyek intézésétől. Az ítélet nem jogerős, mivel a férfi és a védője enyhítésért fellebbezett – írja közleményében a Fejér Megyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről