Betörte egy férfi szemüregrét, mert arra kérte, hogy legyen halkabb

Dark and empty urban city parking lot with a vintage industrial warehouse factory building and a truck semi-trailer at night
Vágólapra másolva!
Az autójában hallgatott zenét és néha dudált az a 42 éves férfi, akinek nem tetszett, hogy egy arra járó azt kérte tőle, hogy viselkedjen kicsit halkabban, ezért megverte. Meghozzá brutálisan.
Vágólapra másolva!

Mádon a késő esti órákban, egy 42 éves férfi várakozott autójában egy presszó előtt, közben zenét hallgatott és időnként dudált tavaly májusban.

Egy férfi épp hazafelé tartott, amikor a parkolóból hallotta a dudálást és a zenét, ezért odaszólt a férfinak, hogy „halkabban viselkedjen".

A két férfi között szóváltás alakult ki, aztán

az autóban ülő férfi kiszállt, majd tenyérrel és ököllel háromszor arcon ütötte a másik férfit, aki megpróbált megkapaszkodni az autóban, de az ütések olyan erősek voltak, hogy ez nem sikerült neki és a földre esett.

Azt, hogy tovább bántsa a férfit a verekedő, a parkolóban lévő többi ember akadályozta meg, akik elhúzták. A megtámadott férfinak

eltört a szemürege, a metszőfogai letörtek.

Keresőképtelensége miatt és a fogainak pótlásával kapcsolatban felmerülő költségek miatt polgáriperes eljárást kezdeményezett a verekedő férfi ellen. Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben, a tárgyalás mellőzésével pénzbüntetést javasolt.