Verekedtek a távolsági buszon, aztán megvágta tapétavágóval

tapétavágós támadás debrecenben
A két férfi a Debrecen-Téglás közötti távolsági járaton vitatkozott össze, majd már Debrecenben az egyik egy tapétavágó késsel megvágta a másikat.
Vágólapra másolva!
Csütörtök délelőtt Hajdú-Bihar megyében az egyik távolsági buszon összeveszett, majd összeverekedett két férfi. Miután Debrecenben leszálltak a járatról, újra egymásnak estek, és a verekedés addig fajult, hogy az egyik férfi megvágta a másikat egy tapétavágóval - írta a Police.hu-n a rendőrség. 
Vágólapra másolva!

A rendőrségre csütörtökön 10 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy két férfi összeverekedett egy távolsági buszon, Debrecen és Téglás között. A bejelentő elmondta, hogy

a két utas, miután Debrecenben leszállt a buszról, az Árpád téren is folytatta a dulakodást, ami egészen addig fajult, hogy az egyik férfi megvágta a másikat egy tapétavágóval.

A debreceni járőrök azonnal a helyszínre mentek, és elfogták a két férfit. A mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták őket.

Az elsődleges orvosi vélemény alapján mindketten könnyebben sérültek.

A két férfi a Debrecen-Téglás közötti távolsági járaton vitatkozott össze, majd már Debrecenben az egyik egy tapétavágó késsel megvágta a másikat Forrás: WWW:POLICE:HU

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 53 éves helyi lakossal szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg 47 éves hajdúhadházi vitapartnerével szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.