Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Prostituált volt Portugáliában a Madeleine meggyilkolásával meggyanúsított férfi

Madeleine McCann
Vágólapra másolva!
Titkos autóval rabolhatta el, és gyilkolhatta meg Madeleine McCann-t Christian Brueckner. A rendőrség eddig két autóról tudott, abból is leginkább egy Volkswagen kisbuszra fókuszáltak. A kétezres években ezzel látták a most 43 éves férfit a portugál partokon, sőt egy szemtanú azt mondja, egy ilyen típusú kocsiban látta a kis Maddie-t és egy, Christianra megszólalásig hasonlító férfit is hetekkel a kislány eltűnése után. A német rendőröknek azonban újabb fontos részletet sikerült kideríteni a pszichopata férfi volt barátnőjétől, akit szintén terrorizált - írja a Bors. Madeleine McCann 13 éve, 2007-ben tűnt el, egy portugáliai nyaralóból, ahol szüleivel volt.
Vágólapra másolva!

A hároméves Madeleine McCann 13 évvel ezelőtti meggyilkolásával meggyanúsított Christian Brueckner volt barátnője azt állítja, a férfinak három autója volt. Kettőről korábban is tudott a rendőrség, egyről azonban most szereztek tudomást.

Ez lehet az egyik fő bizonyíték a kislány megölésének az ügyében

írja a Bors.

Madeleine McCann

A nő állítása szerint az autót 2005 közepén kezdte használni a férfi, két évvel Maddie eltűnése előtt, és nem lehetetlen, hogy a kislány eltűnésnek az idején is nála volt. Az ügy szempontjából fontos lenne megtalálni az autót, ugyanis

arról nincs hír, hogy a kisbuszban vagy férfi másik autójában, egy Jaguarjában megtalálták a kislány DNS-t. Feltételezések szerint ugyanis egyelőre nincs elegendő bizonyítékuk Brueckner ellen.

A jelenleg egy korábbi bűntény miatt hét és fél éves börtönbüntetését töltő férfinak a hírek szerint legkevesebb négy másik kisgyerek rejtélyes eltűnéséhez és feltételezett meggyilkolásához lehet köze.

Közben az is kiderült, hogy a férfi prostituáltként dolgozott azon a portugál nyaralóhelyen, ahonnan a kislány eltűnt.

Mindenfajta korú nőnek pénzért ajánlgatta a társaságát és szexuális szolgáltatásait. Köztük volt egy most 60 éves, nevét eltitkolni vágyó nő is, akivel három évig randevúzott pénzért. Az elvált nő később idegösszeomlást kapott, mikor megtudta, kivel találkozgatott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről