Szilágyi István mellett akar nyugodni a felesége

SZILÁGYI István CSELEKVÉS integet Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY színész welcome-drink
Budapest, 2017. szeptember 7. Szilágyi István színész a százéves Filmgyár jubileumi ünnepségén a Mafilm Róna utcai telepén 2017. szeptember 7-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Pénteken temetik Szilágyi István színészt, akit a gyanús szerint a saját a fia vert halálra egy kalapáccsal május elején. Az özvegye a Borsnak azt mondta, hogy szeretne majd a férje mellett nyugodni.
Vágólapra másolva!

A temetés a rákoskeresztúri Új köztemetőben lesz, ahová színészeket, pályatársakat és rajongókat is várnak. Már ki van jelölve az urnás temetésre szánt sírhely, amire csak a színész neve lesz kiírva. Később majd a felesége, Humenyánszky Jolán neve is ide fog kerülni, az özvegy legalábbis ezt szeretné.

– mondta a Borsnak az asszony, aki készül a temetésre, hogy a férje szépnek láthassa.

A baptisták segítenek neki fekete ruhát venni, ma pedig fodrász megy.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A temetés nyilvános lesz, Forgács Péter, a Győri Nemzeti Színház igazgatója és Toldi Balázs, Szilágyi István szülővárosának, Gyomaendrőd polgármestere fog beszédet mondani.

– mondta az özvegy a Borsnak.

A lap meg akarta tudni, hogy Szilágyi István fiát továbbra is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben tartják-e, vagy átvitték már máshova.

"Védencem nem engedélyezi, hogy a sajtóval kommunikáljak, így sajnos nem tudok válaszolni a feltett kérdésekre" – mondta a lapnak a férfi védője.

Fotó: Polyák Attila - Origo

– mondta a lapnak az özvegy.

Ahogy korábban megírtuk, Szilágyi István fia, a gyanú szerint, május 3-án egy kalapáccsal agyonverte a sok filmben, színdarabban és sorozatban látott színész édesapját.