Rengeteg sör borult az útra Felsőzsolcánál - videó

sör borult az útra
Egy teherautóról az úttestre zuhant és összetört sörösüvegeket takarítják el az M30-as autópálya lehajtóján Miskolc határában 2020. május 18-án. A kanyarban a teherautó rakományának egy része az úttestre borult.
Vágólapra másolva!
Hétfőn koradélután baleset történt Miskolc határában, amely miatt rengeteg sör került egy útra - írja a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál.
Vágólapra másolva!

A BOON.hu beszámolója szerint az M30-as autópálya felsőzsolcai lehajtó előtti főúton egy teherautó ponyvája kiszakadt, és több tucat rekesz sör borult az úttestre.

A Borsod megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint nincs fennakadás a közlekedésben, jól halad a forgalom a helyszínen, ahol jelenleg is a takarítást végzik.

Egy teherautóról az úttestre zuhant és összetört sörösüvegeket takarítják el az M30-as autópálya lehajtóján Miskolc határában 2020. május 18-án Forrás: MTI/Vajda János

Személyi sérülés nem történt.

Az eset körülményeit még vizsgálják, hogy megfelelően volt-e rögzítve a rakomány a szállításhoz. A szokványosnak nem mondható balesetről itt egy videót is megtekinthet: