Nőket futtatott egy paksi család

A rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy paksi család három tagjával és egy ismerősükkel szemben folytattak prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
Vágólapra másolva!
Egy paksi család három tagja egyik ismerősükkel prostituáltaknak segített klienseket fogadni azzal, hogy napidíjért cserébe átadták nekik a saját lakásukat. Most zárták le a nyomozást a rendőrök. 
Vágólapra másolva!

Több hónapos nyomozás előzte meg azt az akciót, melyet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai hajtottak végre még tavaly nyáron, június 20-án. A nyomozók arra gyanakodtak, hogy

egy 59 éves paksi nő a városban levő házát napidíjért huzamosabb ideje bérbe adja prostitúcióra.

Az ezzel kapcsolatos teendőkbe, például a prostituáltak fogadásába vagy a pénz átvételébe, a Budapesten élő asszony bevonta Pakson élő, 41 éves fiát, menyét és egy 61 éves szintén paksi ismerősét is.

Forrás: Police.hu

Bár legtöbbször maga vette át a prostituáltaktól a pénzt, ha valami ebben megakadályozta, akkor az egyik rokona vagy ez az ismerős segített neki.

Az asszony részletes nyilvántartást vezetett arról, hogy mikor és hányan bérelték ki a lakását.

A Tolna megyei rendőrök vagyonvisszaszerzési céllal zárolták a nő bankszámláját és az autóját is lefoglalták.

Négy embert hallgattak ki gyanúsítottként prostitúció elősegítésének megalapozott gyanúja miatt.

A paksi rendőrök most fejezték be a nyomozást. Az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték el az illetékes ügyészségre.