Komoly bizonyíték kerülhetett elő az eltűnt villanyszerelők ügyében

Vágólapra másolva!
Sírva könyörgött telefonon apja feltételezett gyilkosának az eltűnt villanyszerelő lánya. A telefonbeszélgetés perdöntő bizonyíték lehet – tudta meg a Blikk. Abból ugyanis a szakemberek eldönthetik, hogy a férfi hazudott-e.
Vágólapra másolva!

A több mint két éve eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán lánya felhívta édesapja feltételezett gyilkosát. A férfi nem csapta le a telefont, sőt, hosszú percekig beszélgettek.

A lány sírással küszködve könyörgött, hogy árulja el neki, hol van az édesapja.

A férfi azonban erre a kérésre azt válaszolta: ő is szeretné tudni, mi történt Zoltánnal, és imádkozik azért, hogy épségben előkerüljön - tudta meg a Blikk.

– mondta dr. Lichy József, a Mácsik család jogi képviselője a Blikknek.

Mácsik Zoltán 2018.március 31-én tűnt el, utoljára a győri vállalkozóval találkozott. A két férfi egy abdai benzinkútnál futott össze, mert vállalkozó komolyabb összeggel tartozott a villanyszerelőnek. Családja azóta hiába várja haza, Zoltán többé nem jelentkezett.

A vállalkozót nem sokkal később elkapta a rendőrség, és hosszú hónapokat töltött letartóztatásban. Jelenleg házi őrizetben van. A nyomozás alatt a férfit meggyanúsították egy másik villanyszerelő megölésével is.