Egy nő tartja rettegésben Szilágyi István özvegyét

Vágólapra másolva!
Egy budapesti hotelbe rejtenék el Szilágyi István özvegyét, akinek házánál egy szőke nő és néhány kigyúrt testőr jelent meg – tudta meg a Bors. A barátok féltik Jolikát, és az özvegy is tart a rosszhírű társaságtól. Az ismerősök szerint a legvalószínűbb az, hogy az ingatlanra pályáznak – írja a lap.
Vágólapra másolva!

Az özvegy asszony már annyira fél, hogy állandóan zárja kertje kapuját. Azt mondja, elég egyetlen óvatlan pillanat, és kéretlenül bemennek a kertbe és a házba, hogy vigyenek mindent, ami mozdítható.

A Bors megtudta, hogy

a legijesztőbb az az ötven körüli szőke, hajléktalan nő, aki izmos kidobóemberekkel érkezik majdnem mindennap a házhoz, betolakodik, a neki nem tetsző embereket pedig egyszerűen kizavarja,

legyen az újságíró, vagy önkéntes, aki épp fest.

A szőke nő hétfőn is megjelent a Szilágyi-porta kapujánál, sőt rendőrt hívott, amiért nem engedték be.

mondta a Borsnak Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat munkatársa.

"Ez a nő úgy sétál ki-be a házban, mintha otthon lenne. Szekrényméretű férfiak veszik körül, fenyegetőleg lép fel bárkivel szemben, aki nem szimpatikus neki. Át akarja itt venni a hatalmat úgy, hogy semmi köze sincs Szilágyiékhoz, sem az ingatlanhoz, semmihez - mondta.

Szilágyi Istvánt, az ismert színészt néhány napja a saját fia verte halálra a gyanú szerint.

Az említett nővel a Bors újságírója is összefutott, és erőszakossága neki is feltűnt.

"Jolika nénit vártuk pénteken a ház előtt, épp akkor jött hazafele a háziorvostól, a helyi képviselő karjára támaszkodva. Amikor odaért, üdvözöltem, és kinyilvánítottam a részvétem.

– mondta a Bors újságírója.