Borzalmas dolgok derültek ki az abonyi futtatókról

Vágólapra másolva!
Kettős életet élt az az abonyi testvérpár, akik a gyanú szerint fiatal lányokat kényszerítettek prostitúcióra. A szomszédok előtt úgy tettek, mintha szorgalmasan dolgoznának, közben azonban brutálisan összeverték és megkínozták a lányokat, akiknek aztán így kellett fogadniuk a kuncsaftjaikat – tudta meg a Blikk. 
Vágólapra másolva!

Egyszerre rohanta le a rendőrség bevetési osztaga a lánykereskedő abonyi testvérpárt és Szolnokon lakó apjukat.

Forrás: Police.hu

Míg az apa ellenállás nélkül hagyta, hogy a földre vigyék, a szomszéd városban lakó fiai közül az ifjabb a disznóólba menekült, onnan rángatták elő az egyenruhások. Eközben az útépítőként dolgozó testvére sírva fakadt, amikor megtudta, hogy elfogják.

Forrás: Police.hu

Csak most derült ki számunkra, hogy két élete volt a testvérpárnak – mondta a Blikknek a szomszédban lakó nő.

- mondta.

A rendőrség szerint az idősebb fiú brutálisan bánt áldozataival.

Előbb eljátszotta, hogy szerelmes az intézetben élő, fiatal lányba, aki miatta megszökött. Ezután rabságban tartotta, bedrogozta, hosszabbító kábellel megverte, aztán prostitúcióra kényszerítette.

Öccsével Olaszországba vitette a tinit, ahol prostituáltként kellett dolgoznia, a bevételt pedig elvették tőle.

Ugyanezt a lányt a testvérek Szolnokon élő apja is prostitúcióra kényszerítette, majd eladta 40 ezer forintért. Az apa is hasonló módon bánt a másik tinivel, akit

egy hosszabbító kábellel megvert, majd éjszakára a székhez kötözött.

Az egyik brutális verés után a kislány karja több helyen eltört, de másnap így is fogadnia kellett a kuncsaftokat. Pont egy hozzá érkezőnek mesélte el, hogy mi történt vele, mire az megsajnálta és kórházba vitte, az orvos pedig hivatalból értesítette a rendőrséget.