Drogozott a fiú a szülinapi bulin, mielőtt kiugrott a budapesti lakásból

rendőrség, rendőrautó
Vágólapra másolva!
Egy 17 éves fiú kizuhant a második emeltről egy Fő utcai lakásból vasárnap hajnalban. Érettségi utáni házi bulit tartottak. Eszméletlen állapotban volt, amikor rátaláltak a mentők, miután ráesett egy közlekedési táblára. Válságos állapotban került be a János kórházba. A többi között eltört a gerince és vérömleny keletkezett a koponyájában. Egy helyi boltos azt hallotta az eset után, hogy a fiút kilökték az ablakon, ezzel a szemben a rendőrség már korábban állította, hogy nem történt gyilkosság. A mai sajtótájékoztatón kiderült, hogy a bulizó fiatalok többsége fogyaszott kábítószert. A rendőrség elfogta a dílert, akitől a drogot vették. A fiú még él, életveszélyes állapotban van. 
Vágólapra másolva!

Richárdot az idősebb barátai hívták meg a házibuliba, ahol a sikeres érettségit ünnepelték.

A hajnali órákban valamiért kiugrott a második emeleti lakásból és életveszélyesen megsérült.

Képünk illusztráció Forrás: Police.hu

A rendőrség mai sajtótájékoztatóján Balotai Attila, a Felderítő Főosztály vezetője elmondta, hogy május 9-én egy balatoni nyaralóban öt kaposvári és egy érdi fiatal eldöntötte, hogy felmennek Budapestre bulizni.

Egy internetes alkalmazáson lefoglaltak egy albérletet, majd útnak indultak.

Az esti órákban elfoglalták a lakást, ami a Fő utcában van. Később csatlakozott hozzájuk még egy érdi fiatal és három budapesti lány. A buliban zenét hallgattak, alkoholt ittak és drogoztak.

Még útközben a társaság egyik tagja kábítószert rendelt az ismerősén keresztül, egy másik férfi pedig a Kálvin téren megvette a drogot.

Ezt többen is használták. A 17 éves érdi fú, Richárd a hajnali órákban

zavartan és agresszívan kezdett viselkedni, összefüggéstelenül beszélt és összetörte a berendezést.

Az egyik ajtó üvegét is betörte, amivel megsebesítette magát. A társai mentőt hívtak hozzá, de a viselkedése egyre agresszívabbá vált.

A lakás egyik nyitott ablakán megpróbált fellépni a párkányra, de ezt az egyik lány megakadályozta. Ekkor ment át a másik szobába, és a nyitott ablakon kiugrott a második emeltről.

Richárd azóta is életveszélyes állapotban van.

A lakásból 5 embert teszteltek azzal kapcsolatban, hogy drogoztak-e.

A szervezetükben amfetamint és THC-t mutattak ki.

Őket kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki. Ezek után a rendőrségnek sikerült azonosítaniuk a dílert, akitől a fiatalok megvették a kábítószert.

A 25 éves férfit ma reggel a 8. kerületi otthonában elfogták. A barátnőjét is bevitték a kapitányságra, mivel nála is találtak kábítószert.

A rendőrség ezekben a percekben kutatja át a díler otthonát. A nőt kábítószer birtoklása, a férfit kábítószer kereskedelem miatt fogják kihallgatni. Pénteken javasolják majd a férfi letartóztatását.