Karácsony Gergely kilencedik kerületi polgármestere Soros Györgyöt reklámozza a járványhelyzetben

Vágólapra másolva!
Vasárnapi Facebook-posztjában azzal dicsekedik Baranyi Krisztina, hogy részben Soros György támogatásából szűrik az időseket. Pontosabban, valójában háláját fejezi ki a spekulánsnak, hogy 160 darab tesztet kaptak Soros-pénzből. Igen, 160 darabot. Érdekes, a magyar kormánynak Karácsony Gergely kilencedik kerületi polgármestere nem köszönt meg semmit, az összehasonlíthatatlanul nagyobb segítséget.
Vágólapra másolva!

"Soros György 5000 PCR tesztet és laborkapacitást vásárolt a Fővárosnak, ebből lakosságarányosan mi is kaptunk 160 db-ot, amit átadunk az itt lakóknak" - írta ki közösségi oldalára a ferencvárosi polgármester.

Érdemes megjegyezni, hogy a budapesti kerületeket folyamatosan kisegítő magyar kormány egyszer sem kapott még reklámot Baranyitól, pedig az elmúlt hónapokban sokkal nagyobb támogatást nyújtott a fővárosnak, mint az amerikai befektető.

Mint ismert, március végén a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítványok 1 millió eurót adományozott a Karácsony Gergely vezette Budapestnek. Azt, hogy ez a pénz pontosan mire ment, a mai napig nem lehet tudni. Baranyi soraiból viszont az következik, hogy "5000 PCR tesztet és laborkapacitást vásárolt" magának a főváros.