Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szijjártó Péter: Kazahsztán 100 ezer szájmaszkot adományozott Magyarországnak

SZIJJÁRTÓ Péter
Budapest, 2020. április 14. A Külgazdasági és Külügyminisztérium által közzétett képen Szijjártó Péter miniszter a Jysk beruházásbejelentő budapesti sajtótájékoztatóján 2020. április 14-én. Az áruházlánc 65 milliárd forintból regionális áruelosztó központ épít fel a Pest megyei Ecseren. A 143 ezer négyzetméter raktárterületű logisztikai bázis, amely 300 munkahelyet hoz létre, 2020-tól hét országot lát el áruval. A beruházást a kormány 3,6 milliárd forinttal támogatja. MTI/KKM
Vágólapra másolva!
Kazahsztán 100 ezer maszkot adományozott Magyarországnak, így már a Türk Tanács négy tagállamától kapott az ország segítséget a koronavírus elleni küzdelemhez - hívta rá fel a figyelmet Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán. 
Vágólapra másolva!

A magyar diplomácia vezetője közölte, telefonon egyeztetett Mukhtar Thleuberdi kazah külügyminiszterrel, akinek megköszönte, hogy a Nur-Szultan repülőterén folyamatosan biztosítják a technikai megállás lehetőségét a Kínából egészségügyi eszközöket Magyarországra szállító repülőgépek számára.

- írta Szijjártó Péter.

- tette hozzá a tárcavezető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről