Kamuhirdetésekkel vert át embereket egy fiatal

csaló
Vágólapra másolva!
Legalább huszonöt embert becsapott egy fiatal férfi az interneten. Eladóként hirdetett és fizettek is neki a semmiért. A termékek ugyanis, amelyekre a vevők kattintották, sosem voltak a csalónál. Amikor a becsapott emberek reklamálni szerettek volna amiatt, mert nem kapták meg a terméket, vagy csak egy silányabbat kaptak, a férfi köddé vált. Többé nem vette fel a telefont. Elfogták a rendőrök.
Vágólapra másolva!

2019 június és 2020 április között egy 19 éves zalaszentbalázsi férfi olyan termékeket kínált eladásra egy internetes oldalon, amelyek nem voltak nála.

A termékek árát átutaltatta magának a hirdetésre jelentkezőktől, de a terméket vagy nem küldte el,

vagy egy másik műszaki cikket küldött, amely értékben és minőségben is rosszabb volt az eredetileg eladásra kínált terméknél.

illusztráció Forrás: pixabay.com

Az átvert vásárlók próbáltak reklamálni, de hiába hívták a 19 éves férfit,

Nem volt elérhető a megadott telefonszámon. A nyírbátori nyomozóknak végül sikerült rájönniük, ki lehet a felelős csalásért. A nagykanizsai rendőrökkel együtt tegnap elfogták és bevitték a férfit kapitányságra, ahol 25 rendbeli csalás megalapozott gyanúja miatt hallgatták gyanúsítottként és őrizetbe vették. A 19 éves férfi beismerő vallomást tett. A rendőrök javasolják az ügyészeknek, hogy kérjék a letartóztatását a bíróságon.