Majdnem halálra verte unokatestvérét

Vágólapra másolva!
A férfihoz a hétvégén érkezett látogatóba az unokatestvére és pár rokonuk. Együtt ittak, majd minden előzmény nélkül nekitámadt a házigazdának a látogatóba érkező unokatestvér. A dulakodás végére a férfi életveszélyes állapotba került, unokatestvérét a rendőrök fogták el.
Vágólapra másolva!

Február 29-én, szombaton a Szeged környéki faluban élő férfit, délután 5 óra körül meglátogatta unokatestvére. Együtt iszogattak, majd

szóváltás és minden előzmény nélkül a látogató odalépett a házigazdához és hanyatt lökte, majd a földön ököllel ütni kezdte az arcát és fojtogatta.

A rokonság sikeresen közbelépett, de pár másodperc múlva a férfi újra fojtogatni kezdte és a földre vitte a házigazdát.

Ekkor a többi rokon kizavarta őt a házból.

A férfi ezután betörte a ház ajtóüvegét és fenyegette a bent lévőket. A fenyegetés hatására

a házigazda kiment a háza elé, ahol a verekedő unokatestvére egy seprűnyéllel kezdte ütni a fején és egész testén, ahol csak érte.

A megvert férfit a mentősök életveszélyes állapotban vittek kórházba. A verekedő ellen nyomozás indult, életveszélyt okozó testi sértés miatt. A főügyészség kérte a férfi egy hónapos letartóztatását, tekintettel a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére. Különös tekintettel arra, hogy a férfi büntetett előéletű és valószínűleg egyéb eljárás hatálya alatt követte el a mostanit.