A barátja miatt halt meg a fiatal pápai férfi

Vágólapra másolva!
Imádott száguldozni az a fiatal férfi, aki a barátja mellett halt meg egy autóbalesetben. A sofőr gyorsan hajtott végig a rossz minőségű úton, emiatt történhetett a tragikus baleset. A 23 éves férfit most több százan gyászolják. 
Vágólapra másolva!

A két pápai fiatal a Gecse és Vaszar közötti úton hajtott végig, amikor a sofőr elvesztette uralmát az autó felett, és nagy sebességgel egy oszlopnak csapódtak.

Az anyósülésen utazó 23 éves férfinak esélye sem volt rá, hogy túlélje a balesetet: azonnal meghalt.

– mondta el a Borsnak a fiatal férfi egyik ismerőse, aki arról is beszélt, hogy Bálint imádta a száguldást és bolondult a motorokért.

A végzetes napon azonban nem kapcsolta be a biztonsági övet, az autót vezető batárja pedig nagyon gyorsan hajtott végig az egyébként rossz minőségű úton.

"Ez egy nagyon gyatra út, még a megengedett sebességgel is sokszor rizikós, főleg este, amikor nem látni olyan jól, emellett nagyon gyakori a vadveszély is" – mondták a lapnak a helyiek.

Az is felmerült, hogy a sofőr ivott, mielőtt kocsiba szállt, és jogosítványa sem volt, azt ugyanis korábban már elvették tőle.

Ő is megsérült, de van, aki szerint a saját lábán szállt ki az autóból és ült át a mentőbe. Később a rendőrök őrizetbe vették.

A balesetben meghalt fiatal barátai pedig arról beszéltek, hogy sem a család, sem ők nem fogják kiheverni a történteket, de remélik, hogy az autót vezető fiatal elnyeri a méltó büntetését. Hozzátették, hogy állítólag azóta is sokkos állapotban van a sofőr.