12 éves az egyik legnagyobb karácsonyi csoda

Vágólapra másolva!
Az orvosok a mai napig nem tudnak magyarázatot adni arra, hogy élt túl egy 150 méteres zuhanást az a 37 éves férfi, akit 2007 decemberében ért baleset. A legtöbben a vak szerencsével tudják csak magyarázni.
Vágólapra másolva!

A férfi és harmincéves öccse a New York-i Solow Torony ablakait takarították, amikor az állvány tartókötelei elpattantak.

A fiatalabb férfi abban a pillanatban szörnyethalt, amikor a betonba csapódott, testvére azonban nemcsak hogy túlélte a zuhanást, de állítólag ült, amikor a mentők megérkeztek.

Azonnal kórházba vitték, ahol kilenc műtétet hajtottak rajta végre, emellett annyi vérátömlesztést kapott, ami két ember teljes vérmennyiségének felel meg. A kórházban kómába zuhant, az orvosok pedig meg voltak róla győződve, hogy csak az elkerülhetetlent halogatják. Ennek ellenére a férfi végül magához tért, méghozzá pont karácsony napján.

– mondta a baleset után néhány évvel.

A szakértők szerint a negyedik-ötödik emeletről kizuhanók ötven százaléka meghal. Tíz emelet zuhanás után ez a szám már gyakorlatilag száz százalék – írja a Bors.