A Mélykúton meggyilkolt nő lánya esténként újraéli anyja halálát

Vágólapra másolva!
A 27 éves férfi féltékenységből meggyilkolta az élettársát, majd magával, és a nő családjával is végezni akart. Többször leszúrta magát, majd magukra gyújtotta a házat. A gyilkosságot végignézték a nő gyerekei is, a kislány esténként újra átéli a tragédiát – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A férfi korábban már többször is megfenyegette a nőt, aki ezért szerdán nem mert hazamenni, a gyerekivel együtt a testvéréhez ment. Az élettársa ide is követte, és halálra késelte a nőt, majd magukra gyújtotta a házat. Amíg a gyámhivatal nem dönt a nő gyerekiről, addig a húga vigyáz rájuk.

– mondta a Borsnak Orsós Mária, a meggyilkolt nő húga. A gyámhivatal valószínűleg az apánál fogja elhelyezni a gyerekeket.

Ahogy korábban megírtuk, a nő a gyilkosság előtt bement a rendőrségre, ahol azt akarta elérni, hogy költözzön el tőle az élettársa, aki már többször megfenyegette. A rendőrök elmondták neki, hogy tehet a férfi ellen feljelentést, de nem élt ezzel, ezért haza vitték.

A nő ezek után átment a két gyerekével a testvéréhez, a féltékeny élettársa viszont ide is követte őket.

Egy késsel többször megvágta a nő nyakát és mellkason szúrta. A nő a helyszínen meghalt. Ezek után a férfi elvágta egy gázpalack tömlőjét, tüzet gyújtott, és magát is többször megszúrta, megvágta.

A gáz berobbant, a ház kigyulladt. A tűzoltók hozták ki a házból a nő holttestét és a férfit is, akinek meg tudták menteni az életét.

A kórházban beismerő vallomást tett, a bíróság letartóztatta, de mivel az ügyvédje nem volt jelen, még három hónapon belül fellebbezhet a döntés ellen.