Gyógyszerész lett a klasszis vízilabdázóból

Hollerung Gábor Sláger Téma
Vágólapra másolva!
A karnagyok világbajnoka és a majdnem operaénekes vízilabdázóból gyógyszerész Európa-bajnok a Sláger Témában.
Vágólapra másolva!

December 22-én 20 órától Hollerung Gábor, Liszt Ferenc-díjas karmester, karnagy és a kétszeres Európa-bajnok egykori vízilabdázó, Dr. Tóth Frank lesz a Sláger Téma vendége.

A világbajnok karmester

A Liszt Ferenc díjas karmester, karnagy Hollerung Gábor legfontosabb küldetése, hogy egy-két generáció múlva is legyenek, akik aktívan ápolják a komolyzene hagyományait, és minél többen értsék és szeressék is azt, valamint miért mindennél nagyobb közösségteremtő erő a zene és az ének, így például egy kórus tagjának lenni.

Hollerung Gábor Sláger Téma Forrás: Origo

A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus zenekar vezetője

karnagyként akár világbajnoknak is tekinthető,

hogy miért, illetve mi is az a Kórusolimpia, kiderül a Sláger Témából. Ahogy az is, milyen programmal és sztárfellépőkkel készülnek az év végi Igazából karácsony ünnepi Aréna koncertre. Amelyen a nagy klasszikusok mellett a könnyűzene legnagyobb slágerjei is felcsendülnek majd, naná, hogy a Budafoki Dohnányi Szimfonikus Zenekar kíséretében.

A vizilabdázó, akiből gyógyszerész lett

A Sláger Téma második órájában, 21 órától Dr. Tóth Frank lesz a vendég. A 256-szoros válogatott, kétszeres Európa-bajnok, kétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes, világbajnoki ezüstérmes és bronzérmes egykori vízilabdázó, vízilabdaedző elárulja majd miért is lehetett volna belőle akár operaénekes is.

És ha már karrierbéli csavar, miért nem lett része a magyar vízilabdázás legutolsó aranykorszakának, hanem helyette az ezüstkorszakot követően inkább klubbéli sikereire, majd egy éles váltással a gyógyszerészi pályájára koncentrált. Dr. Tóth Frank a bizonyíték a közhelyre, hogy a vér nem válik vízzé.

A Sláger Témából megtudhatjuk, hogy lányai mely sportágakban követik őt,

és lassan érik utol sikerességben is.

Aki Európa egyik legjobb csapatává tette a Veszprémet

22 órától a Sláger Téma Extra adásában a pedig a Nagy Lászlóval készült beszélgetés lesz újra hallható.

Ha valakit még 18 éves kora előtt, világrekordnak számító összegért leszerződteti a Barcelona, ahol aztán 12 év alatt minden létező címet elnyert, azt gondolnánk, révben ért, de Nagy László nem lenne minden idők legeredményesebb magyar kézilabdázója, ha nem jött volna haza, hogy kétszeres BL-győztesként, sokszoros spanyol bajnokként a Veszprémet is Európa egyik legjobb csapatává varázsolja.

Csapatkapitányként hét év alatt ötször vezette a bakonyiakat a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, ahol háromszor is finálét játszhattak. Hogy miért maradt el mégis a legfényesebb siker, illetve, hogy min múlt az, hogy ma nem az NBA-bajnokaként ismerjük be a pályafutását idén befejező Nagy Lászlót, kiderül a Sláger Téma Extrából. Ahogy az is,

sportigazgatóként, és a Magyar Kézilabda Szövetség alelnökeként hogyan képzeli a honi kézilabdasport jövőjét.

2019. december 22-én 20-23 óra között tehát ismét Sláger Téma és Sláger Téma Extra, a Sláger FM-en Hollerung Gáborral, Dr. Tóth Frankkal, Nagy Lászlóval, valamint a házigazda Kalmár Tiborral, és a legnagyobb slágerekkel, változatosan!