Megszólalt a Mélykúton meggyilkolt nő testvére

Vágólapra másolva!
Megölte élettársát egy férfi Mélykúton szerdán késő este, majd magukra gyújtotta a házat – ahogy azt korábbi megírtuk. A tragédia után két nappal a meggyilkolt nő testvére azt mondta a Borsnak, hogy a nővére hozzájuk szaladt gyerekeivel a megvadult élettársa elől. A férfi miután rájuk talált egy késsel elvágta a nő nyakát, majd mellkason szúrta. A vérengzés után megengedte a gázt, felgyújtotta a házat, és megpróbált öngyilkos lenni, de nem halt meg.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő a Bors szerint néhány hónapja éltek együtt. A férfi szinte azonnal odaköltözött abba a házba, ahol a 30 éves nő nevelte a gyermekeit.

A 27 éves férfi a rokonok szerint őrülten féltékeny volt, rendszeresen bántotta az asszonyt.

"A testvérem szerdán munka után elment a szomszédos településen lévő rendőrségre. A járőrök később hazavitték, majd magára hagyták. Végül összepakolt és a gyerekeivel együtt átjött hozzánk" – mesélte a Borsnak az áldozat testvére, Krisztina.

A férfi azonban az esti órákban megjelent náluk. Az épületben a két nő mellett a két-két gyermekük is ott volt.

- meséli a meggyilkolt nő testvére.

A 27 éves támadó egy váratlan pillanatban

elvágta élettársa torkát, majd a mellkasába döfte a kést. A gyilkosság után megfogta a gyerekeket és pizsamában kitette őket az utcára, aztán megengedte a gázt és felgyújtotta a házat, majd magába döfte a kést.

A kiérkező mentősök még életben tudták tartani, most kórházban van.