Két kisbabáját is megfojtotta a sárkeresztúri nő

Székesfehérvári gyerekgyilkos, csecsemőgyilkos nő előzetes letartóztatásáról tárgyalás, Székesfehérvár, 2019.03.09.
Vágólapra másolva!
Vádat emeltek egy anya ellen, aki két kisbabáját is megfojtotta közvetlenül a szülés után a gyanú szerint. Az első csecsemőt egy zoknival, a másikat pedig egy műanyag csővel. A második gyilkosság után azonban lebukott, és letartóztatták. Most vádat emeltek ellene. 
Vágólapra másolva!

A nő egy internetes társkeresőn ismerkedett meg egy érdi férfival, akitől 2016. őszén terhes lett. Később azt hazudta a férfinak, hogy elvetélt, azután pedig titkolta a terhességét.

2017. május 5- én megindult nála a szülés.

Otthonában szülte meg a kisbabát, majd lehúzta lábáról a zokniját, a csecsemő nyaka köré tekerte, megszorította és megcsomózta.

Miután az újszülöttet megfojtotta, a halott csecsemőt és a méhlepényt is egy szemeteszsákba tette és egyszerűen kidobta a ház előtti kukába. Azután feltakarított maga után, a szemetet a kisbaba holttestével együtt pedig másnap elvitték.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A fiatal nő 2018. év elején szintén internetes társkereső oldalon ismerkedett meg egy zichyújfalui férfival, aki a barátja lett. Attól a férfitól is teherbe esett, de ezúttal is titkolta a terhességet. 2019. március 16- án hajnalban megindult a szülés. Akkor éppen a barátja nevelőapjának házában volt a nő.

Ahelyett, hogy szólt volna valamelyik családtagjának, vagy mentőt hívott volna, kiment az udvari melléképületbe, megszülte a kisbabát, akit egy ott talált műanyagcsővel megfojtott.

A kicsi holttestét és a méhlepényt ezúttal egy bevásárló kosárba tette, a vérfoltot egy bútorlappal lefedte, majd visszament a házba. Később azt mondta a barátjának, hogy rosszul van, és kérte, hogy vigye őt haza.

Forrás: Police.hu

Az újszülött kislány holttestét a nevelőapa találta meg, majd azonnal mentőt hívott.

A 23 éves nőt letartóztatták. Később mindent bevallott: ekkor derült ki az első csecsemőgyilkosság. Kettős gyilkosság miatt indult ellene eljárást, amit nem rég zártak le a rendőrök, az ügyészség pedig most vádat emelt, életfogytig tartó fegyházbüntetést kérve a nőre. Ezenkívül indítványozták a nő letartóztatását az ítélethirdetésig.