A szexuális zaklatási botrányba keveredett Gréczy Zsoltnak le kellene mondania

Gréczy Zsolt
Vágólapra másolva!
Ismét szexuális zaklatási botrányba keveredett Gréczy Zsolt, a Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője és a DK-frakció szóvivője. A baloldali politikust rövid idő leforgása alatt már a harmadik nő vádolta meg szexuális zaklatással, a mostani esetben ezt pedig fényképekkel is alátámasztotta, amelyeket – állítása szerint – Gréczy küldött neki. A pornográf fényképeken a gyurcsányista politikus meztelenül látható, amint a nemi szervét mutogatja. A történtek után az Origo megkereste Farkas Örs politológust, aki szerint a morálisan mindenkit, de különösen a kormánypárti politikusokat kioktató Gréczynek le kellene mondania.
Vágólapra másolva!

Az Origónak Farkas Örs elmondta, hogy szánalmasnak gondolja Gréczy Zsoltot, aki mindig áldozatnak próbálja magát beállítani, és folyamatosan perel, illetve fenyegetőzik, miközben

a most nyilvánosságra került fényképek alátámasztják, hogy a dolognak van valóságalapja.

Az egyáltalán nem meglepő, hogy az ellenzéki politikusok olyan dolgokkal támadják a kormánypártiakat, amiket igazából ők csinálnak. Ennek egyik példája a kispesti kokainozós botrány. A képeken ugyanis látható, hogy az MSZP-s politikusok kokainoznak, de ezt ők mégis tagadták, és Borkai Zsolt volt győri polgármestert vádolták meg kábítószer-fogyasztással, noha erre semmilyen bizonyítékuk nem volt – fűzte hozzá a politológus.

Farkas Örs szerint a közpénzek felhasználása kapcsán is ez a helyzet, hiszen a baloldal kifizetőhelyként használja az önkormányzatokat.

A politológus véleménye alapján,

– hangsúlyozta.

Farkas Örs kiemelte, hogy

a baloldal következmények nélküli: sem Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester, sem Lackner Csaba kispesti önkormányzati képviselő, sem Gréczy nem mondott le,

miközben Borkai megtette ezt.

A politológus szerint

Gréczynek mind a DK-frakció szóvivői tisztségéről, mind az országgyűlési képviselői mandátumáról le kellene mondania.

Ráadásul a gyurcsányista politikus korábban több alkalommal is követelte Borkai Zsolt lemondását, de a tipikus baloldali kettős mérce jegyében magára nézve ezt nem tartja követendő példának - tette hozzá.

Farkas Örs még arra hívta fel a figyelmet, hogy