Apa és fia támadt rá apára és fiára- késelés lett a vége

Vágólapra másolva!
A 63 éves apa és 46 éves fia ellen külön vádat emelt két ügyészség is. Egy marcali kocsmában összeverekedtek két férfival, aminek késelés lett a vége, de korábban a fiatalabb férfi két kiskorút is megvert rendszeresen. 
Vágólapra másolva!

Az idősebbik férfi haragudott a volt főnökére, akit meg is ütött egy presszóban, még júliusban. Ezután ezt két férfi - apa és fia - szóvá tették ezt a 63 éves férfinak, aki indulatosan reagált. Megfenyegette, hogy megöli őket, majd a kocsmában italozó, 46 éves fiával együtt megpróbálták megütni a férfit, aki azonban védekezett és a földre lökte támadóit.

Ekkor az idősebbik férfi elővett egy bicskát és - még a földön fekve - megvágta a fiatalabb férfi lábszárát. De megtámadta annak 79 éves apját is: őt a combján vágta meg, majd többször is megpróbálta megszúrni a felsőtestén is.

Bár az idős férfi próbált kitérni a kés elől, de az egyik szúrás így is elérte a hasa bal oldalát. Még így is maradt ereje arra, hogy segítsen a fiának, és egy székkel a földre terítse a fiatalabb támadót.

A lábonszúrt fiúnak súlyos izomsérülései lettek.

A kocsmai késelés előtt a fiatalabb férfi folyamatosan verte élettársa kiskorú gyerekeit, miután 2016-ban összeköltözött a nővel. A család két éven át tűrte a bántalmazást, mire 2018 szeptemberében elköltöztek a marcali házukból, és eltitkolták a férfi és apja elől, hogy hol laknak. Ők azonban idén áprilisban a nyomukra bukkantak és elmentek hozzájuk.

Akkor megverték és késsel fenyegették őket, és nem engedték el a nőt és a két gyerekét.

Az anya akkor kihívta a rendőröket, ez állíotta meg a két férfit.