Folytatódik az ellenzéki osztogatás: a párbeszédes Tordai Bence felesége is bizottsági tag lett

Tordai Bence
Vágólapra másolva!
Folytatódnak a pozícióosztogatások az ellenzéki oldalon az őszi önkormányzati választások óta. Így történt ez a második kerületben is, ahol a szocialista Őrsi Gergely lett az új polgármester, és egyik első dolga az volt, hogy Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének feleségét az önkormányzat városfejlesztési bizottsága külső szakértőjének tegye meg.
Vágólapra másolva!

Nem tagadta Tordai Bence, hogy a választások utáni osztozkodások során

felesége is posztot kapott a szocialista, Őrsi Gergely által vezette II. kerületi önkormányzatnál,

mint a városfejlesztési bizottság külsős szakértője. A Hír TV az üggyel kapcsolatban megkérdezte Tordait, aki nem tartja aggályosnak, hogy feleségét foglalkoztatja az új városvezetés. Szerinte ez nem egy munkahely, hanem egy politikai tisztség. Mindeközben a főváros cégeinek vezetőit indoklás nélkül küldi el a főpolgármester.

Tordai Bence Forrás: Facebook

Mint ismert, nem ez az első alkalom, hogy így jutalmazzák egymást az ellenzékiek. Józsefvárosban Pikó András is bizottsági hellyel köszönte meg Németh Dersnek, hogy a kampányban a kormánypárti plakátokat tépkedte, a XV. kerületi polgármester, Németh Angéla pedig a saját fiát javasolta tagnak a népjóléti bizottságba, az ellenzéki többség pedig meg is szavazta.