Gyurcsány félmeztelen fotóból nem tud politikai következtetést levonni

Vágólapra másolva!
Gyurcsány Ferenc a védelmébe vette a zaklatással megvádolt párttársát, Gréczy Zsoltot egy szerdai háttérbeszélgetésen. A bukott kormányfő úgy látja, hogy egy félmeztelen, alsónadrágban pózolós fényképből nem lehet politikai következtetést levonni. Ugyanakkor megígérte, ha kiderül, hogy a vádak igazak, akkor annak lesznek következményei.
Vágólapra másolva!

"A zaklatás onnantól közügy, hogy a vádak bizonyítást nyernek, ez Gréczy Zsolt esetében nem történt meg. De azt a kérdést, ha valakiről van intim fotó, nem szeretném kezelni" - így válaszolt Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke az Azonnali kérdésre, miszerint mit gondol arról, hogy egy újabb nő vádolta meg zaklatással bizalmasát, Gréczy Zsoltot. A botrányról az Origo is írt. A bukott kormányfő a lap újabb felvetésére, miszerint töretlen-e a bizalma Gréczyben, úgy reagált, "pusztán abból, hogy látta egy szál ingben őt, nem tud politikai következtetést levonni."

Bizalmasát védelmébe véve arról is beszélt, hogy nem tudják, ki lehet az a hölgy, aki ilyet állít Gréczyről, de ha kiderül, hogy a vádak igazak, akkor annak lesznek következményei.

Forrás: Origo

Kedden több újságnak és internetes lapnak is elküldtek egy e-mailt, amelyben egy nő azt állította, hogy 2015 májusa óta zaklatja őt a balliberális politikus. Hosszasan ismertette megismerkedésük történetét, azt állítva, hogy már az elejétől fogva nem akart semmit Gréczytől, aki ennek ellenére üzenetekkel bombázta. Leveléhez négy képet mellékelt, amiből kettőn egész biztosan a DK-s politikus látható, mégpedig félmeztelenül, és alsónadrágban. A kompromittáló fotókat nyilvánosságra hozó nő a történet folytatását ígérte, azt sejtetve, hogy ennél is több van a tarsolyában.

A történet azért is tűnik hihetőnek, mert a politikust az utóbbi időszakban többször is megvádolták zaklatással.