Képekkel bizonyítja egy nő, hogy Gréczy Zsolt őt is zaklatta

Vágólapra másolva!
Szexuális zaklatással vádolta meg egy nő Gréczy Zsoltot tegnap este szerkesztőségünknek küldött levelében. Hosszasan írt arról, hogyan került kapcsolatba a Gyurcsány-párt frakciószóvivőjével. Ami ennél is fontosabb: a politikusról - mondjuk így - hiányos ruházatban készült, szokatlan képeket is küldött. Később a történet folytatását ígérte.
Vágólapra másolva!

Megrázó levelet küldött szerkesztőségünknek is egy nő, amelyben hosszasan leírta, hogyan került kapcsolatba Gréczy Zsolttal. Állítása szerint

  • 2015 májusában egy Székesfehérváron megrendezett gyereknapi rendezvényen találkozott a Gyurcsány-párt frakciószóvivőjével;
  • a politikus odament hozzá és barátnőjéhez, 20 percnyi beszélgetés után elkérte a telefonos elérhetőségét. "A legnagyobb ledöbbenésemre Zsolt megkérdezte, hogy megadom-e a telefonszámomat, mert nagyon szimpatikus vagyok neki, és szívesen folytatná a beszélgetést" - írta.
  • Visszautasította a kérést, mondván, keresse meg inkább személyesen.
  • Ezután elváltak útjaik, Gréczy azonban nem adta fel, és pár nappal később bejelölte Facebookon.
  • Úgy döntött, visszaigazolja a jelölést, ami után Gréczy egyből írt neki egy levelet, arról érdeklődve, van-e valakije.
  • Az üzenetben a DK-s politikus küldött egy fotót is, és arról faggatta őt, hogy szerinte hogyan néz ki, bejön-e neki, és lefeküdne-e vele.

Ezen a ponton megszakadt a történet ismertetése, azonban a levélíró folytatást ígért.

Ami viszont ennél is fontosabb, hogy állításait minimum érdekes képekkel támasztotta alá. Egész pontosan négy képet mellékelt üzenetéhez, az egyiken az látható, amint Gyurcsány Ferenc szóvivője alsónadrágban, félmeztelenül pózol.

Érdekes kép bukkant fel Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció frakciószóvivőjéről Forrás: Origo

Az ismeretlen nő sokat sejtetően hozzáfűzte, hogy már az elején sem akart semmit Gréczytől:

"Megmondom őszintén, imponált, bár az elejétől kezdve tudtam, hogy nem akarok Zsolttól semmit. Nem fogott meg, mint férfi, nem tetszett, túl nagy a korkülönbség, ráadásul nekem a sportos férfiak jönnek be (én is inkább sportos kinézetű vagyok). Értelmes, intelligens férfi, de ez nem elég ahhoz, hogy valaki közelebb kerüljön hozzám."

Megvádolták már hasonlóval

Nem ez az első eset, hogy a DK-s politikust zaklatással vádolták meg. A napokban Zsoldos Gábor zenész nyílt levélben fordult a nyilvánossághoz, mert állítása szerint Gréczy évek óta levelekkel zaklatja a párját. A Dedyként ismert dobos egy bibliai idézettel üzent Gyurcsány Ferenc bizalmasának.

A múlt héten pedig a 28 éves Palányi Nóra, a Mi Hazánk parlamenti munkatársnője nevét és arcát felvállalva mondta azt, hogy a politikus nemcsak a parlamentben és sms-ekben zaklatja, hanem egy bevásárlóközpontban kétszer is "rajtaütött", úgymond "kakaózásra" hívta.