Napi ezer adag ételt oszt ki az Ökumenikus Segélyszervezet Csepelen

Ökumenikus Segélyszervezet ételosztás Csepelen Kokó és Gyurta Dani segítségével, majd rászoruló család látogatása a X. kerületben 2016 december 21-én Ökumenikus Segélyszervezet ételosztás Csepelen Kokó és Gyurta Dani segítségével, majd rászoruló család lá
Ökumenikus Segélyszervezet ételosztás Csepelen Kokó és Gyurta Dani segítségével.
Vágólapra másolva!
Napi ezer adag meleg ételt oszt ki Csepelen az Ökumenikus Segélyszervezet, a hagyományos adventi-karácsonyi szeretetvendégségbe vasárnapig várják a rászorulókat - közölte a karitatív szervezet az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

A segélyszervezet munkatársai, támogatói és önkéntesei a XXI. kerület Kossuth Lajos utcában osztanak ételt hajléktalanoknak, rossz szociális körülmények között élő családoknak minden nap 11 órától.

A meleg étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat

- írták a közleményükben.

Ökumenikus Segélyszervezet ételosztás Csepelen Kokó és Gyurta Dani segítségével. Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az ételosztásban részt vesz mások mellett Rost Andrea Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Wolf Kati énekesnő, Kovács István olimpiai és világbajnok ökölvívó, Berki Krisztián olimpiai és világbajnok tornász, Gyurta Dániel olimpiai és világbajnok úszó és Iain Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete.

Az Ökumenikus Segélyszervezet napi 1000 adag meleg ételt oszt szét Csepelen. Fotó: Szabó Gábor - Origo

A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és a rászorulókért végzett egész éves munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával lehet támogatni.

- olvasható a közleményben.