Vágólapra másolva!
Véresre verte gyerekeit egy férfi tavaly októberben. Nem először bántotta őket, rendszeresen verte a kislányt és a kisfiút is. Az utolsó verés azonban olyan brutális volt, hogy a gyerekek nem mertek hazamenni az iskolából.
Vágólapra másolva!

A férfi októberben a gyerekszobában elrejtve, az ágyak mögött penészes szendvicseket talált, emiatt dühös lett. Ezután keresni kezdte a család tabletjeit, amelyekről kiderült, hogy a gyerekek korábbi állításával ellentétesen már nincsenek meg, mivel összetörték azokat és kidobták a kukába. Emiatt a férfi még idegesebb lett, és a szekrény tetejéről levett egy pálcát, amellyel az egyik gyereket kétszer, a másikat egyszer megütötte. Az ütések a gyerekek lábát, combját érték, ezenkívül fel is pofozta a őket. Aztán azt mondta nekik, ha másnap bemegy az iskolába, és ott rosszat hall róluk, ismét megveri őket.

A gyerekek másnap az iskolában a tanároknak elmesélték az előző napi verést, és a fenyegetést is. Azt is mondták, félnek hazamenni.
A gyerekek sérülései olyan súlyosak voltak, hogy egyikük térdkalácsa bevérzett, a másiknak pedig bevizesedett a combja.
Az apát a bíróság egy másik erőszakos ügy miatt 3 év próbára bocsátotta, most pedig az ügyészi indítvány alapján, tárgyalás mellőzésével a próbára bocsátást megszüntette, és a férfit 2 rendbeli kapcsolati erőszak és lopás miatt 2 év felfüggesztett börtönre ítélte.