Telitalálata volt a lottón a szegedi házaspárnak, ami ezután jött, filmbe illik

Vágólapra másolva!
Vádat emelt az ügyészség egy szegedi férfi ellen, válásukkor eltitkolta felesége elől közös lottónyereményük megmaradt összegének jelentős részét. Ezzel 260 millió forinttal csapta be az asszonyt. A férfit különösen nagy kárt okozó csalás bűntettével vádolják.
Vágólapra másolva!

A házaspárnak 2016 novemberében ötöse volt a lottón. A nyereményt, 900 millió forintot a férfinek utalták. Néhány hónappal később ingatlanokat és autókat vettek.

Mivel azonban házasságuk megromlott,

a feleség kezdeményezte a válást, illetve azt, hogy a férje adja oda neki a nyeremény maradékából őt megillető részt.

Egyeztetéseik során a férfi azt állította, a nyereményből már csak 300 millió forint maradt, holott abból még 800 millió forintnál is több volt.

A feleség azonban erről nem tudott, ezért a férfi által megszerkesztett házassági vagyonközösséget megszüntető szerződést mindketten aláírták.


A megállapodásban a férfi vállalta, hogy átutalja feleségének a nyereménymaradvány felét, 150 millió forintot, a nő cserébe lemondott minden követeléséről férjével szemben.

A feleség a pénz átutalása után szembesült azzal, hogy férje becsapta, valójában csaknem 410 millió forint járt volna neki.


A nő ezért beperelte volt férjét.