Az ünnepek alatt sehol nem kapcsolják ki a villanyt és a gázt

Laposodik a pénztárcánk a végtelen tél miatt, egy egyetemista állítja egy gázkonvektor hőmérséklet-szabályozó gombját nagykanizsai panellakásában
Vágólapra másolva!
A NKM Nemzeti Közművek Zrt. úgy döntött, azoknak sem kell félniük az áram vagy a gáz kikötésétől, akiknek 60 napon túli tartozásuk van.
Vágólapra másolva!

Önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal a lakossági áram- és földgázszolgáltatás területén az NKM Nemzeti Közművek Zrt.

december 13. és 2020. január 5. között.

A kikapcsolási moratórium nemcsak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. Így számukra is biztosított lesz az otthon melege ebben az időszakban. Megjegyezték ugyanakkor, hogy a kikapcsolási moratórium nem vonatkozik azokra, akiknél korábban már kikapcsolták a szolgáltatásokat.

Illusztráció Forrás: MTI/Varga György

A cég egyébként a Feszty Árpád úti telephelyén lévő épületet 2010 óta a Máltai Szeretetszolgálat használatába bocsájtja hajléktalanszálló üzemeltetése céljából, valamint dolozóik minden évben részt vesznek a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet karácsonyi ételosztásán, és az adománygyűjtéseken a Mikulásgyárban - írják magukról.