Saját családját és lakótársát is agyba-főbe verte egy szentesi apa

Vágólapra másolva!
Egy szentesi férfi 2013-ban brutálisan bántalmazta lakótársát, négy évvel később újra megverte, majd a saját gyerekeire és az édesanyjára is rátámadt. Annyira örjöngött, hogy a rendőröknek kellett megfékezniük. Jogerősen 15 év fegyházbüntetésre ítélte pénteken a Szeged Ítélőtábla.
Vágólapra másolva!

A férfi az élettársával és csecsemő korú gyerekével 2012 novemberétől lakott rokonai szentesi házában. Röviddel később egy ismerősük szintén oda költözött. December 30-án a két férfi összeveszett, az apa ököllel ütötte a másik férfit. Másnap, az év utolsó napján megint összevesztek.

Szilveszter éjszakáján az apa megint rátámadt a lakótársára.

Ököllel verte és rugdosta a férfi fejét, a testét és végtagjait is sok ütés érte.

A bántalmazás nyomait nem tudni kik, megpróbálták eltüntetni. A megvert lakótársat átöltöztették, átvitték egy másik házba, ahová időközben megérkező édesanyja hívta ki a mentőket.

Mint kiderült, a férfinak megrepedt a mája és több bordája eltörött. Életmentő műtétet hajtottak végre rajta, két hónapos gyógykezelés után hagyhatta el a kórházat.

Az agresszív apa pár évvel később, 2017. augusztus 19-én egy ismerősénél támadt rá a két saját gyerekére, majd egy vasrúddal megütötte az unokái segítségére siető anyját. Fojtogatni kezdte az asszonyt, akinek végül sikerült a szomszédokhoz menekülnie.

A hazatérő férfi arra a férfira is rátámadt, akit 2013-ban is bántott, majd újból megverte magával vitt gyerekeit.

Az ekkorra már önkívületi állapotba került férfi ámokfutását a rendőrök fékezték meg.

Döntésével a táblabíróság helybenhagyta az első fokon eljáró Szegedi Törvényszék ítéletét.