Kiderült az igazság a helyi fideszes képviselőt kínzással fenyegető siófoki ápolónőről

2019.12.12. 16:50

Bár a balliberális álhírgyárak mindent elkövettek az elmúlt napokban, hogy egy a siófoki kórházból kirúgott ápolónő kapcsán kormányellenes hisztériát keltsenek, azonban mostanra olyan tények derültek ki V.-né Mónikáról, ami megkérdőjelezi mártírkodását, és a mellette szerveződő ellenzéki kék szalagos, adománygyűjtő hisztit.

Nem egy szegény áldozat, hanem hazug, manipulatív nő V.-né Mónika. Nem az a csoda, hogy kirúgták a munkahelyéről, a siófoki kórházból, hanem az, hogy egyáltalán kórházban dolgozhatott – ezt állítja egy most megjelent blog arról az ápolónőről, akit felkarolt az ellenzéki média, illetve az ellenzéki politikusok, miután durva, kínzással viccelődő Facebook-posztja miatt elbocsátották - írta a PestiSrácok.hu. 

V.-né Mónika, aki az ATV-nek korábban azt mondta, félelem, rettegés van a kórházakban, azt találta írni Siófok fideszes országgyűlési képviselőjéről a közösségi oldalán, hogy nem bánnának kíméletesen az urológiai osztályon Witzmann Mihállyal, ha esetleg oda kerülne. Az elbocsátott nővért azonnal védelmébe vette Siófok ex-jobbikos polgármestere, azt állítva, hogy V.-nét politikai okokból rúgták ki, mert a kampánycsapata tagja volt.

Korábban nagy MSZP-s volt

A "Nem Mónika ügyvédje" Facebook blog szerint ugyanakkor Lengyel Róbert polgármester a barátinál jóval közelebbi kapcsolatot ápol a nővérrel. A blog szerzője, aki, mint kiderült, több mint egy évtizeden át volt barátnője az ápolónőnek, nem csak ezen állítását igazolandó dokumentumokat, leveleket, üzenetváltásokat mutatott a PestiSrácok.hu-nak, hanem több olyan fontos részletet is elárult V.-né Mónikáról, ami megkérdőjelezi mártírkodását és a mellette szerveződő ellenzéki kék szalagos, adománygyűjtő hisztit.

Ahogy fogalmazott, Mónika mindig is olyan nő volt, aki könnyen vezetett félre, manipulált másokat. Elbocsátása utáni szereplései ugyan azt a mártírkodó arcot idézték vissza előtte, mint amit barátságuk ideje alatt számtalanszor eljátszott.

Korábban nagy MSZP-s volt. Már azon nevettem magamban, amikor egy pálfordulattal hirtelen jobbikos lett. Ez akkoriban volt, amikor megismerkedett Lengyel Róberttel – mondta a nő.

Szerinte azonban talán a legaggasztóbb az a gyűlölet, ami az ápolónőből árad.

A volt barát állítja, hogy Mónika élete minden kudarcáért, elveszített otthonáért, hátfájdalmaiért is a kormányt okolta és olyan gyűlölettel tudott fröcsögni, hogy amikor a posztját meglátta, azt ő egy percig sem tartotta humorosnak, mint ahogy most utólag Mónika azt próbálja beállítani. A politikai üldöztetéséről előadott hisztiről a blog szerzője azt mondta, az semmi más mint színjáték, manipuláció. Miközben sajnálják, szolidarítanak vele és összegyűjtenek neki talán milliókat, ő otthon nevet a markába.