Begyógyszerezték, majd kirabolták a battonyai férfit

Vágólapra másolva!
Egy 24 éves és egy 49 éves nő rabolt ki egy férfit Battonyán, nem mindennapi módszerrel. Gyógyszert kevertek az italába, majd átkutatták a lakását. Közel 200 ezer forint értékben loptak el használati tárgyakat és pénzt a férfi otthonából. 
Vágólapra másolva!

A két nő együtt élt. A fiatalabb, 24 éves nő május 7-én közölte a másikkal, hogy elmegy a férfihez, és kölcsön kér tőle.

Erre a 49 éves nő azt tanácsolta neki, hogy előtte itassa le, vagy keverjen az italába gyógyszert, hogy elaludjon.

Így el tudják lopni a férfi házában lévő értékeket. A fiatalabb nő átvett két szem összezúzott gyógyszert a társától, amit az este belekevert a férfi italába.

A férfi rövid idő után elaludt, a fiatalabb nő pedig felhívta társát, aki odament a házhoz.

Átkutatták az egész házat és mobiltelefont, botmixert, talpmasszírozó gépet, öngyújtót, svájci bicskát, vérnyomásmérőt, ágynemű-garnitúrát, valamint pénzt loptak el, összesen 170 ezer forint értékben.

Míg a fiatalabb nő büntetlen előéletű, társa többször állt már bíróság előtt, így különös visszaesőnek számít. Mindkettőjüket elfogták és letartóztatták.

Az ügyészség vádat emelt ellenük, letöltendő börtönbüntetést javasolva, és azt, hogy a bíróság tiltsa el őket a közügyek gyakorlásától, valamint kötelezze az okozott kár megtérítésére.