Terhes nőt zaklatott egy férfi egy kaposvári boltban

Vágólapra másolva!
Egy harmincéves, többszörösen bűntett előéletű férfi lefogta egy terhes eladónő kezét, átölelte, és azt követelte tőle, hogy csókolja meg. A nő hiába kért segítséget, senki sem volt hajnaldó közbeavatkozni, pedig a nyitott ajtón keresztül látták a gyalogosok, hogy mi történik a boltban. Végül a szomszéd üzletben meghallották a nő kiabálását, és átrohantak, hogy segítsenek. 
Vágólapra másolva!

Még májusban történt, hogy a férfi bement egy kaposvári üzletve, ahol zaklatni kezdte a héthónapos terhes eladónőt, aki egy idő után kivezette a támadót a boltból. Akkor ugyan kiment az utcára, de másfél órával később visszatért.

Hiába ellenkezett a nő, a férfi átölelte, lefogta a karjait, az arcát a nyakába nyomta, csókot kért tőle, és nem engedte, hogy kimenjen.

A nő a nyitott ajtón keresztül kikiabált az arra járóknak, de senki sem segített neki. Sőt, az egyikük még oda is szólt, hogy neki munkába kell mennie.

A zaklató mintegy hét percen keresztül dulakodott a kitartóan védekező terhes nővel, mire az egyik szomszéd üzletben meghallották a kiabálását.

Megfékezték a férfit, és ott tartották a boltban, míg meg nem érkeztek a rendőrök. A zaklatót a kapitányságra vitték, letartóztatták. Az ügyészség most vádat emelt a korábban rablás miatt elítélt támadó ellen a zaklatás miatt.