Vágólapra másolva!
Egy színész lehet az érintett az új zaklatási ügyben. A vélt áldozat az intézmény nem színész alkalmazottja lehet. A színház vezetése, konkrétan Dörner György igazgató pénteken levelet kapott a fenntartó Fővárosi Önkormányzattól, melyben azonnali tájékoztatást kértek egy, a színházban történt állítólagos szexuális visszaélésről. Mindezt a hvg.hu írta meg, az ellenzéki propagandaoldalt nyilvánvalóan az ellenzéki budapesti városvezetés tájékoztatta. Az ATV vasárnap arra utalt, hogy ez a színész az egyébként színészszakszervezeti vezető, Mihályi Győző lehet.
Vágólapra másolva!

Az Újszínház vezetése pénteken levelet kapott a fenntartó Fővárosi Önkormányzattól, melyben azonnali tájékoztatást kértek egy, a színházban történt állítólagos szexuális visszaélésről - értesült a HVG, nyilvánvalóan Karácsonyéktól. Az eset 2016 elején történt, és a főváros illetékesei azt tudakolják, hogy érkezett-e bejelentés akkor a színház vezetéséhez, és ha igen, úgy milyen intézkedések történtek

Ha érkezett bejelentés, de nem volt vizsgálat, úgy az elmaradás okára kérdeznek rá, illetve arra, hogy milyen belső szabályok léteznek a munkavállalók védelmére.

A cikkben egyébként semmilyen valódi konkrétum nem szerepel az esetleges zaklatással kapcsolatban. Az ATV vasárnapi híradója már többet sejttetett, arra utaltak, hogy az egyébként színészszakszervezeti vezető, Mihályi Győző lehet a színész.