Karácsony előtt elbocsátották a családanyát a balliberális józsefvárosi önkormányzattól, most már ellenzéki politikusok sértegetik is

Vágólapra másolva!
Hazugsággal vádolták meg ellenzéki politikusok a gyerekeit egyedül nevelő családanyát, akit kirúgtak az ellenzéki vezetésű józsefvárosi önkormányzattól, mert nem tudott túlórát vállalni. Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke nem ítéli el Pikó András józsefvárosi polgármestert a lépés miatt - ez derül ki a Hír TV riportjából.
Vágólapra másolva!

Mint a Hír TV riportjából kiderült: a magának milliós fizetést megszavaztató, ugyanakkor az óvónők meg egészségügyi dolgozók karácsonyi jutalmát megvonó Pikó András kerületében a balliberális érzéketlenség és szemforgatás egészen gyomorforgató példáját láthatjuk.

Az Origo is megírta korábban, hogy elbocsátottak egy kétgyerekes családanyát a józsefvárosi önkormányzattól, mert nem vállalta a túlórázást. Annak ellenére küldték el a nőt, hogy Józsefváros új vezetése az elsők között döntött arról, hogy nem kötelezi a kerületben dolgozókat túlmunkára. A helyi Fidesz szemforgatónak nevezte az eljárást.