Zaklatási vád az Újszínházban is a hvg.hu szerint

Vágólapra másolva!
A hvg.hu szerint az Újszínházban 2016 elején egy színész zaklatott egy dolgozót (aki szerintük nem színész), és ezzel kapcsolatban a balliberális budapesti városvezetés kérdéseket küldött a színháznak. 
Vágólapra másolva!

De idézzük az újságot: "A hvg.hu értesülései szerint az Új Színház vezetése, konkrétan Dörner György igazgató pénteken levelet kapott a fenntartó Fővárosi Önkormányzattól, melyben azonnali tájékoztatást kértek egy, a színházban történt állítólagos szexuális visszaélésről. Az eset 2016 elején történt, és a főváros illetékesei azt tudakolják, hogy érkezett-e bejelentés akkor a színház vezetéséhez, és ha igen, úgy milyen intézkedések történtek. Ha érkezett bejelentés, de nem volt vizsgálat, úgy az elmaradás okára kérdeznek rá, illetve arra, hogy milyen belső szabályok léteznek a munkavállalók védelmére."

Az tehát valószínűnek tűnik, hogy az ellenzéki propagandaoldalt az ellenzéki, budapesti balliberális városvezetés tájékoztatta, hogy egy feltételezett zaklatási ügyben levelet küldtek az Újszínháznak.

A színház nevét egyébként az ellenzéki újság rosszul tudja. Valójában Újszínház.