Bedrogoztatta, majd molesztálta unokáit a pedofil nagymama

Vágólapra másolva!
Egy észak-magyarországi faluban élő nő a saját anyját jelentette fel azzal, hogy molesztálta 3 éves lányát és 9 éves fiát, tehát a saját unokáit. A gyanú megalapozott, a rendőrök vizsgálják az ügyet.
Vágólapra másolva!

A Ripost vidéki otthonában kereste fel Viktóriát, az anyukát, aki összefoglalta nekik, hogyan derült fény anyja sörtét titkaira. Hozzátette, mivel a helyzet rendkívül kellemetlen, nem szeretné, ha be lehetne azonosítani a gyerekeit név szerint.

Korábban is voltak viták a családban

- kezdte a fiatal anya.

Több mint egy év után Viktória kibékült anyjával, és gyakran átengedte hozzá a gyerekeket is. Az őszi szünetet is nála töltötték.

Azonban kellemetlen élményekkel tértek haza.

Anyja győzködésére végül

a kisfiú beszámolt nagyanyja furcsa szokásairól.

A fiam azt mondta, hogy a nagyi mindig csak a húgával foglalkozik, órákra elvonul vele és őt magára hagyja. A húga ilyenkor egy idő után kiabálni kezd:

Egyik nap a fiam elhatározta, hogy meglesi, mit csinál ilyenkor a nagyi meg a húga. Azt látta, hogy a nagyi simogatja és puszilgatja a meztelen kishúgát. A fiam elmondása szerint a kislány a kanapén ült széttett lábbal, a nagyi meg a két lába közt puszilgatta. Rákérdeztem, hogy volt-e rajtuk ruha, mire azt mondta, a húgán csak egy fölső volt, de a nagyi fel volt öltözve, és a kezét a lába közé szorította, ott simogatta magát - idézte fel az anya a sokkoló eseményeket.

A kisfiú azt is elmesélte anyjának, hogy nagyanyjuk szokott velük doktorosat játszani, olyankor levetkőznek, és megvizsgálják egymás meztelen testét.

- mondta az anya, aki szerint a nagymama drogot is adhatott az unokáinak.