Napokig bujkált meztelenül az erdőben egy nő

Vágólapra másolva!
A nő annyira szerelmes volt a férfiba, hogy feladta érte a tanulmányait és a munkáját is, majd kiköltözött hozzá az összetákolt házába. A drogos férfi később azt hitte, ő az ördög, ezért meg akarta gyilkolni. A nő napokig bujkált előle ez erdőben meztelenül.
Vágólapra másolva!

A nő és a 27 éves férfi tavaly októberben ismerkedtek me. A kapcsolatuk hamar komolyra fordult, ezért a nő otthagyta az egyetemet és a munkáját, majd idén áprilisban

kiköltözött a férfihoz Kaposvár külterületére, egy összetákolt házba, amiben még mosdó sem volt.

Forrás: Ügyészség.hu

A férfi nem dolgozott, a nő összespórolt pénzéből éltek. A nő annak ellenére is felnézett a szerelmére, hogy az rendszeresen az drogozott.

Májusban az ágyon fekvő nőnek azt mondta a férfi, hogy ő az ördög, és addig fogja ütni, amíg meg nem hal.

Ezek után megkötözte a kezeit, ütni kezdte és cigi csikkeket nyomott el a combján. Az összevert meztelen nőt a hajnali órákban kihúzta a tákolmány elé, ahol többször megrúgta majd otthagyta.

Forrás: Ügyészség.hu

A nő ezek után napokig bujkált a közeli erdőkben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette majd értesítette a rendőrséget.

A nőnek nyolc napon túl gyógyuló sérülése lett, lelkileg is nagyon megviselték a történtek, hetekig kórházban kezelték a pszichés állapota miatt.

A férfi ellen eljárás indult.