A kocsmárosnő sem segített a megkötözött nagylóki férfin

kocsma, terasz, Nagylók, holttest, kihűlés
Vágólapra másolva!
Egy kihűlt férfi holttestét találták meg péntek hajnalban az egyik nagylóki kocsma teraszán, egy székhez volt kötözve. Az ügyben három embert fogott el a rendőrség, de a helyiek szerint többen is felelősek a férfi haláláért – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A 42 éves férfi csaknem 10 órán keresztül ülhetett a teraszon mielőtt kihűlt volna.

Az apja csak másnap reggel, a boltban tudta meg, hogy meghalt a fia.

A helyiek szerint a három férfin kívül a pultosnő is felelős Göbölös Zsolt haláláért.

Forrás: police.hu

"Érthetetlen, hogy a rendőrség miért csak a három férfi nyakába varrja ezt a szörnyűséget.

Ugyanis a pultosnő jókat nevetgélt, miközben videóra vette, amint Zsolt részegen, az asztalra borulva alszik, a többiek pedig szigetelőszalaggal a hátára erősítettek egy széket"

– mondta a Blikknek az egyik helyi asszony, aki úgy tudja, hogy a férfi felébredt, miközben a támadói épp megkötözték, de akkor rummal leitatták, hogy ne tudjon védekezni.

– tette fel a kérdést a nő, aki a férfi után maradt négy árva gyereket neveli. Elmondása szerint a gyerekek gyakran elsírják magukat, amikor szóba kerül az apjuk.

A tragédia után a férfi anyja is Nagylókra utazott Sopronból, hogy a temetésről egyeztessen a falu vezetésével. A családnak segítség nélkül nincs pénze a temetésre.

Ahogy korábban megírtuk, Göbölös Zsolt munka után ment be a kocsmába, ahol lerészegedett. Ezek után három férfi a hátára szigetelőszalagozott egy széket, majd magára hagyták a hidegben.

A férfi próbálta kiszabadítani magát, de próbálkozás közben felborult és a hideg kövön kihűlt.

A 30, a 32 és a 37 éves férfiakat gondatlan emberöléssel gyanúsítja a rendőrség, a kihallgatásuk után visszamehettek a faluba.