Székhez kötözték a férfit, akire holtan találtak rá a nagylóki kocsmában

kocsma, terasz, Nagylók, holttest, kihűlés
Vágólapra másolva!
Péntek hajnalban találták meg egy férfi kihűlt holttestét egy nagylóki kocsma teraszán, egy székhez kötözve. Az eset kapcsán három ember felelőssége is felmerült, ezért őket a rendőrök előállították.
Vágólapra másolva!

Ahogy korábban megírtuk, a rendőrségre hajnali 4 óra 21 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Nagylókon egy férfi holttestet találtak.

A 42 éves férfi csaknem tíz órán keresztül ülhetett magatehetetlenül szorosan egy székhez kötözve, mielőtt rátaláltak a kihűlt holttestére.

Göbölös Zsolt munka után érkezett az ivóba, ahol – miután részegen elaludt egy széken – három helyi fiatal előbb a hátára rakott egy felfordított széket, majd a magatehetetlen embert szorosan hozzáerősítették szigetelőszalaggal, és magára hagyták a hidegben. A férfi az éjszaka közepén próbálta magát kiszabadítani, de felborult és a hideg kövön kihűlt – írja a Bors.

Forrás: police.hu

Zsolt közmunkásként dolgozott, az édesapjával élt a Fejér megyei településen. Korábbi élettársától két gyereke született, de a szakításuk után nehéz helyzetbe kerültek, a 11 éves lánya, a 7 éves fia, és a tizenéves nevelt fiai azóta a keresztszülőknél élnek.

– mondta a Borsnak könnyes szemekkel Török Ramóna, aki a párjával a sajátjuk mellett négy éve nevelik Zsolt gyerekeit.

A 27 éves nő azt mondta, úgy tudja, a pultosnő vette a szigszalagot, ő készítette és küldözgette a felvételeket a férfiről az ismerősöknek.

– mondta.

A Bors információja szerint este fél hétkor Zsoltot már megkötözték, de csak a hajnali fél 5 előtt arra közlekedő busz sofőrje hívott segítséget. A kötözők jól ismerték a férfi családját.

A 30, a 32 és a 37 éves férfiakat gondatlan emberöléssel gyanúsítja a rendőrség, a kihallgatásuk után visszatérhettek a faluba.

Az egyikük, Nándor három házzal lakik odébb a gyerekektől. A Bors megkeresésére a férfi anyja azt mondta, fia nem vett részt a kötözésben, de az egyik társa rávallott, szerinte csupán ezért gyanúsították meg őt. Abban bíznak, hogy a DNS-vizsgálat bizonyítja majd az ártatlanságát. A halálra fagyott férfi édesapja a boltban tudta meg, hogy mi történt a fiával.

„Nem akarom elhinni, hogy nem láthatom többé. Azóta is nézem az ajtót, és várom, hogy belépjen rajta. Tőlem senki nem kért bocsánatot, de valójában azt sem akarom, hogy a szemem elé kerüljenek a gyilkosai. Ugyanazt kívánom nekik, amit ők tettek a fiammal" – mondta Göbölös Imre.