Novák Katalin különleges előadása a családról - videó

NOVÁK Katalin
Kolozsvár, 2019. október 23. Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára beszédet mond az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján rendezett gálaesten a Kolozsvári Magyar Operában 2019. október 23-án. MTI/Biró István
Vágólapra másolva!
Novák Katalin is felszólalt a Fidelitas XVI. tisztújító kongresszusán, ahol rendhagyó módon egy slammel lepte meg a közönséget. A Fidelitas ezt követően megválasztotta az ifjúsági szervezet élére – Böröcz László utódjául – Illés Boglárkát.
Vágólapra másolva!

Novák Katalin, a Fidesz alelnöke, illetve az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára többek között a következőket mondta:

Novák Katalin slamjéről egy videó is készült, amely kikerült az államtitkár közösségi oldalára - hívja rá fel a figyelmet a Magyar Nemzet.

Ezután a Fidelitas megválasztotta – Böröcz László utódjául – Illés Boglárkát az ifjúsági szervezet élére.

Illés Boglárka egyébként helyettes államtitkár az Emmi-ben, és ifjúságpolitikáért, illetve esélyteremtésért felel.

Ő a Fidelitas első női elnöke.

A nagyobbik kormánypárt ifjúsági szervezte alelnököket is választott Baczkó Norbert, Farkas Dániel, Hack Angelika, Hegedűs Barbara, Kiss Norbert, Sinkovics Krisztián és Szabó Krisztián Szilárd személyében.