Egy óra alatt három nőt rabolt ki két fiatal

Vágólapra másolva!
A rablás helyszínén fogta el egy rendőr azt a két fiatalt, akik Budapest bevárosában rabolt ki három nőt, tegnap hajnalban. Késsel és gázpisztollyal fenyegették áldozataikat. 
Vágólapra másolva!

Először a Szív utcából érkezett segélyhívás a rendőrökhöz, akik ki is mentek a helyszínre. Nem sokkal később egy újabb hasonló támadásról érkezett bejelentés. A rablókról kapott személyleírás alapján a járőrök és a Bűnügyi Osztály készenléti csoportvezetője azonnal keresni kezdték a két férfit, akiket 6 óra 15 perckor a csoportvezető meg is talált és elfogott a Szondi utcában. Éppen újra raboltak volna, amikor a rendőr tetten érte őket.

A rendőrök átvizsgálták a 18 éves és a 17 éves rabló ruháját: találtak náluk két kést és egy gázpisztolyt, amikkel egy óra alatt három nőt is megfenyegettek.

Az első áldozatuktól a táskáját követelték, de a nő nem adta oda, így csak egy doboz cigarettát tudtak megszerezni. Azután a Rózsa utcában is megpróbáltak kirabolni egy nőt, de ő nem adott nekik át semmit, és a páros elmenekült a helyszínről.

Az utolsó rablásuknál szintén egy nőtől követelték a pénztárcáját, amiből kivettek pár száz forintot, aztán a telefonját is elvették.

A rendőrök az összes ellopott értéket megtalálták a rablóknál, és visszaadták a tulajdonosaiknak. A két fiatalt kihallgatták, őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatásukat.