II. kerületi Fidesz: Ne támogassa a kerület az Átriumot addig, amíg a szexuális zaklató Gothár darabját le nem veszik

Vágólapra másolva!
A II. kerület baloldali többsége fontolja meg az Átriumnak adandó támogatást, mivel minden jóérzésű polgárt felháborítottak azok a hírek, miszerint egy szexuális zaklató darabja továbbra is a repertoáron lehet - minderről Gór Csaba, a Fidesz-KDNP frakciószövetség II.kerületi vezetője beszélt az Origónak. A frakcióvezető arra a hírre reagált, miszerint nem veszi le Gothár Péter darabját az Átrium januári repertoárjából, mert a szexuális zaklatás nem a színházban történt.
Vágólapra másolva!

Elfogadhatatlannak tartom, hogy Őrsi Gergely polgármester több százmillió forinttal kívánja támogatni adófizetői pénzből azt az Átrium Színházat, ahol továbbra sem vették le a programok közül a szexuális zaklatási botrányba keveredett Gothár Péter által rendezett darabot - mondta Gór Csaba, a II. kerületi Fidesz-KDNP szövetség frakcióvezetője az Origónak. Úgy fogalmazott, a II. kerületi Fidesz-KDNP-frakció most is, és korábban is elítélt mindenféle szexuális zaklatási cselekményt, és a nők elleni erőszakot.

A frakcióvezető felszólította a baloldali városvezetést, hogy fontolják meg az Átriumnak adandó támogatást, mivel minden jóérzésű polgárt felháborítottak azok a hírek, miszerint egy szexuális zaklató darabja továbbra is a repertoáron lehet. Gór Csaba bízik benne, hogy a baloldali többségű testület, a korábban általuk is vallott erőszakmentes politika jegyében, nem támogat olyan színházat, amely nem áll ki a nők jogai mellett.