Üzenetet küldött Nyerges Attila, az Ismerős Arcok énekese - videó

Vágólapra másolva!
A HVG nevű balliberális propagandalap kisújságírójának és Czutor Zoltánnak küldött kemény hangú videoüzenetet Nyerges Attila, az Ismerős Arcok zenekar énekese. A balliberális propagandisták korábban minősíthetetlen hangnemben támadták meg a Nélküled című számot. Miután támadásaik miatt országos felháborodás indult, megijedtek, és azt hazudták, hogy az őket bírálók azt kifogásolják, hogy nem álltak fel a Nélküled című szám alatt a Puskás Aréna megnyitóján. Ez persze hazugság: azt kifogásolják, hogy miért gúnyolódtak a szeretett dalon és azokon az embereken, akiknek ez sokat jelent.
Vágólapra másolva!

Üzenetként nem felejtem el ... (itt a hvg kisújságírójának a nevét mondja) sem, hogy az általatok legkedveltebb dalunkat (Nélküled) giccses szarnak nevezte - erről Nyerges Attila, az Ismerős arcok zenekar énekese beszélt legújabb Facebook-üzenetében.

tette hozzá. November 29-től a színpadon állok, Pécsen kezdek, és bármit írok, azt olyan művészi magasságokba igyekszem emelni, mint amit ezen két kiváló férfiú elvár tőlem - mondta Nyerges. "Hülyegyerekek" - zárta szavait.

Mint arról korábban beszámoltunk,a hazai baloldal időről időre gyűlöletet szít a már így is sokat szenvedett külhoni magyarok ellen. Hol lekezelik, hol támadják, hol pedig politikai eszközként kívánják felhasználni őket, a cél mindig a megosztottság teremtése a nemzetben, a gyűlöletből pedig politikai haszon szerzése.

Az utóbbi időben újra a baloldal és a velük mozgó balliberálisok célkeresztjébe kerültek.

Az Index propagandistája, Miklósi Gábor, a Puskás Aréna megnyitóján tett látogatásáról szóló propagandacikkében beszélt megalázóan a külhoni magyarokról és jelképeikről. A Nélküled című dalnak később a HVG nevezetű balliberális propagandalap kisújságírója is nekiment. Utána pedig következett a balliberálisok tipikus valóságtagadása: megijedtek a botránytól, és azt hazudták, hogy az tekintik problémának az Index-cikket bírálók, hogy a propagandista nem állt fel. Ezt senki nem kifogásolta, azt csinál természetesen egy stadionban, amit akar - azért bírálták, mert a propagandista gúnyolódott azokon, akik viszont felálltak.

Jellemző, hogy a hvg kisújságírója is megijedt: a Facebookon azt írta - ironikusnak szánt, de alapvetően gyáva bejegyzésben -, hogy nem szidta a dalt. Természetesen szidta.