Rátámadt terhes sógornőjére egy férfi Ózdon

Vágólapra másolva!
A 19 éves férfi 20 ezer forintot vett el erőszakkal a sógornőjétől. Amikor a kifosztott áldozat vissza akarta szerezni a pénzét, a fiatal rabló a bejárati ajtónak lökte a terhes asszonyt, és megpróbálta megütni, de a testvére közbe lépett. A férfi kiugrott az ablakon és elszaladt a pénzzel. 
Vágólapra másolva!

A férfi március egyik napjának délutánján kéredzkedett be sógornője ózdi házába azzal az ürüggyel, hogy fázik, és szeretne átmelegedni. Mivel a nő nem bízott benne, pénztárcáját végig a kezében tartotta, miközben házimunkát végzett.

A férfi egy óvatlan pillanatban

kikapta a nő kezéből a tárcá és kivett belőle 20 ezer forintot, amit azonnan zsebre vágott.

A nő megpróbálta visszaszerezni a pénzét, de sógora azt állította, hogy nincs nála, mire verekedni kezdtek. A férfi zsebéből eközben kiesett a pénz. A nő utánanyúlt, de sógora hamarabb felkapta előle, és

megpróbált kimenekülni a házból, amikor a sógornője és testvére elállták az útját.

A férfi először a testvérét rántotta félre két karjánál fogva, majd újra a

sógornőjére támadt, akit végül az ajtónak lökött. Ezután ökölbe szorított kézzel megpróbálta megütni a nőt, mire a testvére rákiáltott, hogy ne bántsa, mert terhes.

A vádlott ekkor a konyhaablakon ugrott ki, majd elmenekült. A bántalmazás ellenére a nő nem sérült meg, de az anyagi kár miatt polgári jogi igényt jelentett be. Az Ózdi Járási Ügyészségen rablás miatt emeltek vádat ellene, a letartóztatás alatt álló férfi számára börtönbüntetést és közügyektől eltiltást javasoltak.